Pate din ficat de pui şi carne de porc

de AndreeaRodica in Aperitive / Garnituri, 17 Mar 2011 | 7817 vizualizari

 

Am zis să încerc să pregătesc pate în casă, sigur iese mai bun decât cel din comerț.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg ficat de pui,
  • 1/2 kg piept de porc,
  • 6-7 cepe,
  • 3 morcovi,
  • 50 grame de unt,
  • 50 ml ulei,
  • sare,
  • piper .
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pate din ficat de pui şi carne de porc:

Am pus la undit în ulei amestecat cu unt ceapa tăiată bucăți mari și puțină sare. Apoi am adăugat morcovul tăiat rondele.

După ce s-au muiat puțin am adăugat carnea de porc tăiată bucăți.

După vreo 10 minute am aruncat și ficățeii, iar când aceștia și-au schimbat culoarea am pus 2 pahare cu apă, capacul pe oala Kukta și am lăsat 30 de minute să fiarbă.

A doua zi am băgat mixerul vertical, am pus sare și piper după gust și puțin unt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pate din ficat de pui şi carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

LUK 1

17.03.2011, 21:20

interesanta reteta

cismaru_nicoleta 1

17.03.2011, 21:36

Arata binee

mamaieelena 1

18.03.2011, 07:30

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc savuros cu rosii cherry si mozzarella gratinata

de Rocsi 9

ieri la 20:56

Salata traditionala greceasca cea mai simpla reteta

ieri la 19:20

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Rulada din carne tocata